DENİZLİ / KALE - Ya-Tu Otomotiv Hürriyet Ortaokulu

Mrt

Türkün Özü Akifin Sözü şiir yarışmasında okulumuz 5/A öğrencilerinden Yusuf ALBAY 1. olmuştur.

Mrt

1 Mart Deprem Haftası kapsamında deprem tahliye tatbikatı okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İOKBS BAŞVURULARI

Ock

Dilimiz Zenginlikleri Proje

Ock

Denizli mahalli küçük erkek 1000 m il 1.si Süleyman Kerem TOPLU öğrencimiz olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında klasik eserler panosu oluşturuldu.

Ara

Dilimiz Zenginlikleri kapsamında sınıflarımızda klasik eser okuma etkinlikleri yapıldı.

Kas

Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır."

M.Kemal ATATÜRK

24 Kasım Öğretmenler Gününün kutlaması yapıldı.

Kas

2022-2023 Yılında LGS sınavında %10 dilime giren, bursluluk sınavını kazanan ve bilsem sınavını kazanan  öğrencilerimizle Kale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği ödül töreninde buluşmaya geldik.

Kas

Okulumuz ara tatilde tamamen temizlenerek eğitim-öğretime hazır hale getirilmiştir.

Ekm

Okulumuzda Milli Eğitim Bakanlığımızın ücretsiz olarak verdiği yardımcı kaynaklar 8. sınıf öğrencilerimize ulaştırılmıştır.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nurettin TIKIM okulumuzu ziyaret etmiştir.

Ekm

Sayın valimizin katıldığı Denizli'de Eğitim Yöneticileri toplantısına katıldık.

Eyl

Okulumuzda haftasonu DYK kurslarımız devam etmektedir.

Eyl

2023-2024 Eğitim- Öğretim yılımız sorunsuz bir şekilde başlamıştır. Her yıl yapıldığı gibi bu senede Bakanlığımız tarafından öğrencilerimize ücretsiz ders kitapları dağıtılmıştır.